Ιρανός σκότωσε με μαχαίρι Αφγανό στο Πεδίον του Αρεως.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έγκλημα ανάμεσα σε πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως, κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά βρέθηκε δίπλα από το άγαλμα ένας 50χρονος από το Αφγανιστάν, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του έμενε στη δομή φιλοξενίας του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προχθές το βράδυ, δύο άνδρες συνομιλούσαν μπροστά στο άγαλμα, όταν άρχισαν να φωνάζουν και ξαφνικά ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του θύματος. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα εξέπνευσε μεταφερόμενος σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ανέλαβαν την υπόθεση, κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι διαφορές που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Ύποπτος για το έγκλημα είναι ένας 40χρονος από το Ιράν, ο οποίος αναζητείται. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως και ο δράστης κατοικούσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη δομή φιλοξενίας του Ελληνικού, όπου φαίνεται να γνωρίστηκε με το θύμα, που βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του.  

Ερωτήματα παντως προκαλεί το γεγονός ότι η Αστυνομία ανακοίνωσε το έγκλημα με καθυστέρηση δύο ημερών, προφανώς φοβούμενη αντιδράσεις. Επισήμως λέγεται ότι η καθυστέρηση ήταν σκόπιμη ώστε να βρεθεί ο δράστης.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου