Σοβαρά τραυματισμένος πρόσφυγας στην Ειδομένη.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ένας 40χρονος Σύρος πρόσφυγας στην Ειδομένη, ο οποίος και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο ατύχημα του Σύρου φέρεται να ενεπλάκη και ένα βανάκι της Αστυνομίας δίπλα στο οποίο βρέθηκε το θύμα.
Οι υπόλοιποι πρόσφυγες φαίνεται θεώρησαν ότι τον παρέσυρε το όχημα της Αστυνομίας και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του και εναντίον των αστυνομικών που έβλεπαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα και εκείνοι να απαντήσουν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης.


Αυτή την στιγμή, η κατάσταση έχει ηρεμήσει η κατάσταση στην περιοχή, ενώ αυτό που φαίνεται ότι έχει συμβεί και εξετάζεται ως πιο πιθανό, είναι ότι ο 40χρονος Σύρος είχε ανέβει σε κάποιο ύψος και συγκεκριμένα σε στύλο ή αυτοσχέδια σκαλωσιά πάνω από την σκηνή του, όπου πραγματοποιούσε κάποιού είδους εργασίες και εκείνη την στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε ακριβώς δίπλα στο βανάκι της Αστυνομίας...
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε ταυτόχρονα με την πτώση του και από το βανάκι της Αστυνομίας, ωστόσο η προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση αυτή την στιγμή και διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ news247

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου