Το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας κοντά στους μαθητές των Σχολείων.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, διοργανώνει καθημερινά ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ημαθίας.



Συγκεκριμένα την 8/4/2016 το ΤΤ Βέροιας, εκπροσώπησε ο Ανθ/μος Χονδραντώνης Γεώργιος και πραγματοποίησε ενημέρωση σε μαθητές του 17ου νηπιαγωγείου Βέροιας και του Γ' παιδικού σταθμού Βέροιας, προβάλλοντας σχετικό οπτικό και ακουστικό υλικό με την παράλληλη βοήθεια διαδραστικού τάπητα.

Πηγή ➤ eaynh.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου