Φρίκη στη Ξάνθη! Οδηγός σέρνει σκύλο που έχει δέσει με σκοινί από το αυτοκίνητο (φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα περιστατικό απίστευτης φρίκης και βιαιότητας με θύμα ένα άτυχο σκυλάκι κατεγράφη την Κυριακή το απόγευμα στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευλάλου.

Οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου εντοπίστηκε να έχει δέσει έναν σκύλο στο πίσω μέρος το οχήματός του και να τον σέρνει στην μέση του δρόμου. Το μαρτύριο το οποίο υπέστη το άτυχο ζώο μάλιστα κατέγραψε ένας πολίτης με την φωτογραφική του μηχανή ενώ ακολούθως έκανε γνωστό το συμβάν στον Φιλοζωικό Όμιλος Ξάνθης.

Ο Φ.Ο.Ξ. από την μεριά του αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό απευθύνθηκε στις Αρχές και την Τρίτη το μεσημέρι προέβη σε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ξάνθης ώστε να σχηματιστεί δικογραφία και να τιμωρηθεί ο δράστης αυτού του εγκλήματος.



Προς αυτή την κατεύθυνση καλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το συμβάν να το καταγγείλει στην Εισαγγελία Ξάνθης.

Πηγή ➤ xanthinea.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου