Ενημερωτικό φυλλάδιο σε τέσσερις γλώσσες θα μοιράζεται στους πρόσφυγες από Δευτέρα στον Πειραιά.ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ενημερωτικό φυλλάδιο στα ελληνικά, φαρσί, αγγλικά και αραβικά θα μοιράζεται στους πρόσφυγες, τους μετανάστες και τους μεταφραστές που είναι συγκεντρωμένοι στο λιμάνι του Πειραιά από την Δευτέρα 11 Απριλίου.
Το φυλλάδιο, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο, έχει στόχο την ενημέρωση των προσφύγων σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τα κλειστά σύνορα στην Ευρώπη, προκειμένου εκείνοι να δεχτούν να μετακινηθούν στα κέντρα φιλοξενίας.
«Κλείστε τα αυτιά σας σε διακινητές που σας τάζουν ότι θα σας πάνε στην Ευρώπη. Είτε ζητάνε χρήματα, είτε όχι, σας λένε ψέματα. Τα σύνορα για την Ευρώπη είναι πια από παντού κλειστά και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα να ανοίξουν άμεσα», τονίζει το φυλλάδιο.
«Το λιμάνι του Πειραιά και η Ειδομένη δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα παραπάνω. Όσο μένετε εδώ, δεν θα μπορέσετε να γραφτείτε στους επίσημους καταλόγους ασύλου και μετεγκατάστασης στη Ευρώπη. Δεν σας συμφέρει να μένετε στον Πειραιά και στην Ειδομένη. Χάνετε χρόνο!».

Πηγή ➤

Share on Google Plus

gamers της πλάκας πολυ γελιο

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου