Πανελλαδική στάση εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει προγραμματίσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας.
Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12:00, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η Ομοσπονδία αντιδρά στην επικείμενη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, ενώ διεκδικεί την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διατήρηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος (αναρρωτικές άδειες, θεσμοθετημένες άδειες κ.λπ.), ο υπολογισμός στις συντάξιμες αποδοχές του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, η επαναφορά της διάταξης που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, καθώς και η μη κατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια της κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) εργαζόμενων κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) που έχουν προσληφθεί ή μεταταχθεί με τυπικό προσόν την εμπειρία. 

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου