Όταν η ΕΛΑΣ τιμά τη στολή και την ίδια την πατρίδα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνετε στην δ/κτη του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου και το προσωπικό της υπηρεσίας εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.

Συγκεκριμένα γράφουν στην επιστολή:

“…θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 …. στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.

Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.



Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.”

Πρωτόγνωρες στιγμές στα Πομακοχώρια της Ξάνθης σε πείσμα όλων αυτών που “βλέπουν” κόντρες και πάθη κατά περιόδους γιατί όταν θέλουν, μπορούν οι υπηρετούντες στο δημόσιο παράγουν ωφέλιμο έργο.


ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.

Πηγή ➤ thrakitoday


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου