ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ από την Φθιώτιδα.


elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Πατέρα με κυνηγούν δύο άνδρες με όπλα" - Συναγερμός για 49χρονο αγνοούμενο
Φθιώτιδα.

Τον ψάχνουν σε δύσβατη περιοχή κοντά στους Μύλους Πελασγίας...

Πρόκειται για έναν 49χρονο βοσκό από το χωριό Γαβριανή, το οποίο είναι κοντά στον Πτελεό και ανήκει στο Δήμο Αλμυρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 49χρονος λίγο μετά τις 8:00΄ το βράδυ επικοινώνησε με τον πατέρα του. «Πατέρα με κυνηγούν δύο άνδρες με όπλα. Κινδυνεύω. Κάλεσε βοήθεια...», φέρεται να του είπε στο τηλέφωνο, ενώ του είπε επίσης ότι είναι σε δύσβατη περιοχή της Φθιώτιδας, κοντά στους Μύλους Πελασγίας.

Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο πατέρας του ενημέρωσε την αστυνομία και από εκεινη την ώρα σήμανε συναγερμός.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Στυλίδας, την Ασφάλεια, την ΟΠΚΕ, ενώ κλήθηκαν και πυροσβέστες από τη Στυλίδα.

Δυστυχώς όμως το σκοτάδι δυσκολεύει τις έρευνες αφού η περιοχή είναι δύσβατη και φυσικά υπάρχει ο φόβος των οπλισμένων ανδρών που ανέφερε ο αγνοούμενος, αφού κάνεις δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και αν οι "πιστολέρο" είναι στην περιοχή ή έχουν εξαφανιστεί, εάν βέβαια ισχύουν τα όσα είπε ο 49χρονος στον πατέρα του.

Πάντως με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού του 49χρονου και ίσως κληθεί αν συμμετάσχει και η 7η ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της.

Πηγή ➤ lamiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου