Επτά συλλήψεις έκανε η ΕΛ.ΑΣ στην Ειδομένη - Χασισωμένοι πιάστηκαν οι αλληλέγγυοι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρόκειται για έναν 24χρονο Τσέχο και μία συνομήλικη συμπατριώτισσά του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης κι ένα μαχαίρι

Η επιχείρηση... εκκαθάρισης των αλληλέγγυων που δεν συγκαταλέγονται στα μέλη των επίσημων ΜΚΟ στην Ειδομένη συνεχίζεται από τις ελληνικές αρχές, παρ' ότι καθυστέρησαν χαρακτηριστικά να δράσουν. Το απόγευμα, η ελληνική αστυνομίαπροχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των συλληφθέντων μέσα σε ένα 24ώρο, σε εφτά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 24χρονο Τσέχο και μία συνομήλικη συμπατριώτισσά του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης κι ένα μαχαίρι.

Νωρίτερα η ελληνική αστυνομία είχε προχωρήσει σε πέντε ακόμη συλλήψεις. Συγκεκριμένα, το πρωί συνελήφθη μια Γερμανίδα για κατοχή ενός σπρέι πιπεριού και λίγο αργότερα τρεις Νορβηγοί (δύο γυναίκες κι ένας άνδρας) καθώς και μία Αγγλίδα για κατοχή ασυρμάτου. Και οι τέσσερις επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ στον Γερμανό ο οποίος συνελήφθη χθες για κατοχή μαχαιριού, δόθηκε ρητή δικάσιμος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, τέσσερα λεωφορεία αναχώρησαν -μέχρι στιγμής- σήμερα από την Ειδομένη για το κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου