Ο Φώτσης, αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, πήρε τουρκική υπηκοότητα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας και παίχτης του Παναθηναϊκού Αντώνης Φώτσης απέκτησε τουρκική υπηκοότητα, μεταδίδει η ελληνόφωνη υπηρεσία του τουρκικού TRT.

Tο αίτημα που είχε κάνει στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα για να πάρει την υπηκοότητα της Τουρκίας ο 35χρονος αθλητής Φώτσης έγινε δεκτό.

Η μητέρα του Φώτση, η οποία έφυγε από τη ζωή πέρυσι, ήταν Ελληνίδα γεννημένη στη Χάλκη και είχε επίσης τουρκική υπηκοότητα.
Με τον τρόπο αυτό ο Αντώνης Φώτσης θα μπορέσει να αγωνιστεί σε μια οποιαδήποτε τουρκική ομάδα μπάσκετ με το καθεστώς του «Τούρκου παίχτη» και θα είναι ο πρώτος ελληνικής καταγωγής μπασκετμπολίστας με τουρκική υπηκοότητα.

Πηγή ➤ analystsforchange

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου