Φωτιά στα τσιγάρα – “Κλείδωσε” η νέα αύξηση.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια σειρά από έμμεσους φόρους έχουν “κλειδώσει” όπως φάνηκε μετά και το τέλος της μαραθώνιας διαπραγμάτευσης που κράτησε ως τα ξημερώματα.

Το... ξημέρωμα πάντως φαίνεται ότι έφερε νέα αύξηση στα τσιγάρα. Ο φόρος αυτός είχε συζητηθεί εδώ και μέρες, ωστόσο ήατν ένα από τα... χαρτιά που θα απέσυρε η κυβέρνηση στην περίπτωση που τα ... νούμερα έβγαιναν.

Η σημερινή ημέρα όμως φαίνεται ότι “κλειδώνει” τον φόρο. Οι απαιτήσεις των δανειστών είναι μεγάλες και έτσι όλα δείχνουν ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουν αύξηση της τάξης των 0,15 με 0,20 ευρώ στα λεγόμενα φθηνά πακέτα, ενώ στα ακριβά η αύξηση μπορεί να αγγίξει και το ένα ευρώ.

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου