«Εθνική Ενότητα» το νέο κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου με σήμα τον... πυρσό (Δείτε το φυλλάδιο)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ "Εθνική Ενότητα" είναι το όνομα του νέου κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Τάκη Μπαλτάκου, οι οποίοι παρουσίασαν τον νέο πολιτικό σχηματισμό, καθώς και τις βασικές αρχές που τον διέπουν.

Με το ερώτημα "ως πότε" καλούν τους πολίτες να συνταχθούν με την Εθνική Ενότητα, καθώς -όπως αναφέρουν-
"η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή επί έξι χρόνια", έχει αρνητική ανάπτυξη και αμείωτη ανεργία, ενώ καταστήματα κλείνουν, αγρότες υποφέρουν, μικρομεσαίοι αφανίζονται, συντάξεις απομειώνονται, ακίνητες περιουσίες απαξιώνονται.

" Η Ελληνορθόδοξη πολιτική μας ταυτότητα κάθε μέρα νοθεύεται και η Ορθοδοξία, η ψυχή της ψυχής μας, βάλλεται. Ως πότε;" ανέφεραν στην παρουσίαση του κόμματός τους.

ΟΙ κ.κ. Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος παρουσίασαν τα επτά κρίσιμα, κατά το κόμμα τους, ερωτληματα προς τον ελληνικό λαό.

"Η χώρα σήμερα δεν έχει σύνορα και ξένες ΜΚΟ έχουν υποκαταστήσει το κράτος. Ως πότε;" επισημαίνουν ως προς το προσφυγικό, ενώ ρίχνουν τα βέλη τους και στην αντιπολίτευση, στοχεύοντας στο κενό που υπάρχει στο εκλογικό σώμα. "Η χώρα δεν έχει πραγματική αντιπολίτευση σε κανένα κύριο ζήτημα. Ως πότε;"

τονίζει η Εθνική Ενότητα.


Πηγή ➤ egklimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου