Σημαίες του FSA και της Al-Nusra σήκωσαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο - Φωτογραφία σοκ !!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤«ΜΠΡΑΒΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
 Iδιαίτερο προβληματισμό προκάλεσε η εμφάνιση σημαιών των ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων FSA και Al-Nusra μπροστά στους τρεις θρησκευτικούς ηγέτες, Πάπα Φραγκίσκο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
 Ο FSA - oυσιαστικά στην Συρία έχει πάψει να υφίσταται και τα μέλη του έχουν απορροφηθεί από τις υπόλοιπες οργανώσεις - Al-Nusra και ISIS είναι οι ισλαμιστικές οργανώσεις οι οποίες έχουν αιματοκυλήσει την Συρία και ευθύνονται για πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις.
 Την ώρα που Πάπας Φραγκίσκος πήγε να χαιρετίσει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μέρος τουλάχιστον των συγκεκριμένων προσφύγων και παράνομων μεταναστών σήκωσαν την σημαία των ισλαμιστικών οργανώσεων.
  Η φωτογραφία απεκρύβη από το σύνολο των ΜΜΕ .
 Eρώτημα μέσα σε όλα αυτά είναι ποιος είναι ο ρόλος της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου και της συνάντησης των τριών θρησκευτικών ηγετών στη Λέσβο.
                                            φωτογραφία της Al-Nusra από την Συρία
 Πέρα από τα καλά λόγια, τα ευχολόγια και τις πιθανές αγαθές προθέσεις αυτό που έγινε αντιληπτό είναι ότι ο Πάπας απλά έδινε "συγχαρητήρια" στους Έλληνες και στην Ελλάδα  γιατί θα κρατήσουν στο έδαφος τους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες -για αρχή- μουσουλμάνους πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες και δεν θα τους αφήσουν να  να φύγουν στην Ιταλία ή στις άλλες χώρες της Δύσης.    

Πηγή ➤ pronews

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου