Στον τάκο ο sexy Αστυνομικός της ΔΙΑΣ - ΕΔΕ διέταξε η Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετά την γυμνή φωτογράφηση.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μετά τον σάλο που προκάλεσε στο διαδίκτυο η γυμνή φωτογράφιση του εν ενεργεία αστυνομικού της ΔΙΑΣ, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο Γιάννης Παπαδάκης ποζάρισε χωρις την άδεια της Υπηρεσίας .


Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού ολόγυμνος αναστατώνοντας τα εγχώρια και διεθνή sites, τα οποία τον έχουν ανακηρύξει ως έναν από τους πιο σέξι ένστολους παγκοσμίως, από τον Δεκέμβριο.


Τη Δευτέρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως ο γοητευτικός νεαρός έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό του Down Town Κύπρου στο πλευρό της συνεργάτιδας της στα «Καλημερούδια» Μαριέλλας Σαββίδου.

Πηγή ➤veteranos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου