Τέτ-α-τέτ αστυνομικού με δολοφόνο – (Vid).

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο αξιωματικός Joshua Hilling εξοπλισμένος με μια κάμερα στη στολή του εκτελεί έναν απλό έλεγχο ρουτίνας σε ένα μοναχικό πεζό που κινείται στην άκρη του δρόμου, αλλά η κατάσταση σύντομα ξεφεύγει. Ενώ προσπαθεί να αποδείξει την ταυτότητά του αφού δεν έχει χαρτιά, βγάζει μαχαίρι και απειλεί τον αστυνομικό, ο οποίος τον πυροβολεί μια φορά στην κοιλιά.

Ο τραυματισμένος άνδρας, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για το φόνο του συγκατοίκου του με 17 μαχαιριές, σηκώνεται με το μαχαίρι στο χέρι, και παρακαλεί συνεχώς τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν.

Ο άνδρας γρήγορα εξουδετερώνεται με ένα taser, και στη συνέχεια συνελήφθη ζωντανός.


Πηγή ➤ skaythess

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου