"Πρόσφυγες" επιτέθηκαν σε Έλληνες στρατιώτες στα Ιωάννινα.(Vid).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά, μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία για την απομάκρυνση των «προσφύγων».

Πέντε Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι βρίσκονταν στη σκηνή του στρατού μέσα στη δομή...πρώτα δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και έπειτα οι «πρόσφυγες» τους ''πήραν'' με τις πέτρες μέχρι που τους ανάγκασαν να το βάλουν στα πόδια και να βγουν έξω από το κέντρο.

Πρόκειται για το ίδιο «κέντρο φιλοξενίας» από το οποίο επέδραμαν οι λαθρομετανάστες και τα μέλη ΜΚΟ για να πραγματοποιήσουν κατάληψη της Εγνατίας Οδού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και πάλι επεισόδια στην περιοχή.

Ο Καμμένος εκτρέπει τον Ελληνικό Στρατό από την αποστολή του και τον μετατρέπει σε υπηρέτρια των λαθρομεταναστών. Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της καταστρεπτικής πολιτικής είναι και το γεγονός πως ζωές Ελλήνων Στρατιωτών απειλούνται, όχι σε ασκήσεις και επιχειρήσεις, αλλά στην διάρκεια της ώρας αναπαύσεως σε ένα «κέντρο φιλοξενίας».

Να θυμίσω,ότι μόλις προχτές σε μια άλλη παρόμοια περίπτωση...σκοπιανός αστυνομικός που δεχόταν πέτρες,απειλές,ύβρεις..απάντησε στις ορδές των λαθρομεταναστών πως...

«Εδώ είναι η χώρα μου, είμαι έτοιμος να πεθάνω για τη χώρα μου!
Και εσείς παιδιά δεν μπορείτε να περάσετε!»

Δείτε το βίντεο..

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου