Νέο σκηνικό με Νότη στο αεροδρόμιο - του ζήτησαν πάλι να βγάλει το καπέλο και…

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι από αυτά τα σκηνικά που δεν ξέρεις αν θα πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Βεβαίως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Από τη μία η ιδιορρυθμία του Νότη Σφακιανάκη που μπορεί να διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις του αλλά αναγνωρίζω την μαγκιά τουνα τις υποστηρίζει και να μην γίνεται κωλοτούμπας όπως άλλοι συνάδελφοί του κι από την άλλη η εμμονή του υπαλλήλου να παίξει με τις λέξεις και τις νόρμες ασφαλείας σε ακραίο βαθμό επειδή είναι ο Σφακιανάκης ο τραγουδιστής.

Ο Νότης σύμφωνα με πληροφορίες πρίν λίγο καιρό πετάει από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Του λέει λοιπόν ο Υπάλληλος. «Βγάλτε το καπέλο σας και περάστε από την μαγνητική θύρα. Ο Νότης αρνείται και του απαντά «Αυτό που ζητάς δεν γίνεται διότι δεν είμαι χτενισμένος». Ο Υπάλληλος επιμένει τον φέρνει στα όριά του, δεν τον αφήνει να περάσει και στο τέλος ο Νότης του λέει: «Όπου θέλεις να πάμε θα πάμε μαζί.

Γι΄αυτό πρόσεχε». Όταν ήρθε ο προϊστάμενος τα πνεύματα ηρέμησαν… ο Νότης πέρασε φορώντας το καπέλο… και χωρίς βεβαίως ν΄ακούστεί τίποτε περίεργο στο μηχάνημα… και έτσι η παρεξήγηση λύθηκε…Να πούμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πρίν απο χρόνια… πάλι με καπέλο… αλλά στο Αερδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος..

Ρε τι γίνεται…

Πηγή ➤ camato

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου