Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να ρίξει την Κυβέρνηση εάν...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το λέει ανοιχτά: "Και την την κυβέρνηση θα ρίξω, αν δοθεί άδεια να χτιστεί ένα ακόμη ξενοδοχείο all inclusive στην Κω". Η φράση αυτή βγήκε από τα χείλη του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Καματερού και αυτόματα δημιουργεί έναν -ακόμη- πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ενώ οι αντιδράσεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι ακόμη νωπές (που μάλιστα ήρθαν από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης), ένα ακόμη "πλήγμα" για την Κυβέρνηση έρχεται... από μέσα.

Δήλωση βόμβα Καματερού!

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανέλυσε το πρόβλημα με τις μικρές επιχειρήσεις στα νησιά και άφησε σαφείς αιχμές για έλλειψη σχεδιασμού στο τουριστικό μοντέλο.

Click4more: Στην κόντρα ο Κατρούγκαλος για τον ΦΠΑ "αδειάζοντας" Καμμένο
Όπως χαρακτηριστικά είπε, τουριστικά "πρέπει να θεωρηθεί κορεσμένη περιοχή η Κως" και εξήγησε ότι με το μοντέλο που έχει επιλεγεί, με τα μεγάλα ξενοδοχεία πέντε αστέρων, που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με διαμονή και διατροφή εντός του καταλύματος, πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις στις τοπικές κοινωνίες.
Και κάπου εκεί ήρθε η... ρουκέτα. Σε ερώτηση αν κάποιος έρθει για παράδειγμα στην Κω και θέλει να φτιάξει ένα ακόμη all inclusive ξενοδοχείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

"Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο στην Κω, θα απειλήσω ότι και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια".

"Όποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες", τόνισε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη ζήτησε  την αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη του Ηλία Καματερού στο Ράδιο ΕΚΦΡΑΣΗ 97. Η... απειλή ότι θα ρίξει την κυβέρνηση ακούγεται μετά το 27ο λεπτό.


Πηγή ➤ newsit


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου