Πυροβολούσε με καραμπίνα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πήγε να δηλώσει καραμπίνα που κατείχε 10 χρόνια αλλά αποφάσισε και να τη...δοκιμάσει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου!

Ο λόγος για έναν 62χρονο, ο οποίος όπως γράφει το filodimos.gr, πήγε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία με σκοπό να κάνει δήλωση της κυνηγετικής καραμπίνας την οποία κατείχε για μια δεκαετία (!) αλλά δεν την είχε δηλώσει, όπως είπε στους αστυνομικούς, γιατί είχε διάφορα προβλήματα και το είχε αμελήσει.

Απέναντι όμως από το Αστυνομικό Τμήμα, είχε τη φαεινή ιδέα να δοκιμάσει αν η καραμπίνα του δούλευε κι έτσι πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κανένας τραυματισμός.
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, η δε καραμπίνα κατασχέθηκε.

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου