Συγκινούν οι Κύπριοι Αστυνομικοί: «Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των δυο συναδέλφων μας να καταφύγουν στα κοινοτικά παντοπωλεία»

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο πλευρό των συναδέλφων τους που καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης ενός έτους βρίσκονται οι Αστυνομικοί.

Σε έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου αποφάσισε όπως συνεχίζει να στηρίζει με διάφορους τρόπους τους δυο Αστυνομικούς,  Παναγιώτη Ηρακλέους και Κάρλος Ντεκερμεντζιάν, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους για τον ξυλοδαρμό συλληφθέντα στην Πόλη Χρυσοχούς  Αποφασίστηκε επίσης όπως η απόφαση εφεσιβληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσαν την Πέμπτη, (26/5) αναφέρονται τα ακόλουθα  ότι  «σε έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου με την ηγεσία της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. με θέμα ντη διαχείριση της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την καταδίκη των δύο συναδέλφων.

Ο Σ.Α.Κ. ήταν παρών κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μέχρι και την ημέρα της απόφασης από το Δικαστήριο και εξακολουθεί να δηλώνει και σήμερα παρών. Η στήριξη των δύο συναδέλφων θα είναι έμπρακτη όσον αφορά τους ίδιους καθώς επίσης τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Δεν θα αφήσουμε τις οικογένειες των συναδέλφων να καταφύγουν σε κοινοτικά παντοπωλεία για την επιβίωσή τους αλλά θα έχουν την ηθική και οικονομική μας στήριξη.

΄Οσον αφορά την επόμενη ημέρα, μετά την καταδίκη, σίγουρα είναι μια δύσκολη ημέρα για το Αστυνομικό Σώμα. Ανάμεσα στα μέλη μας, επικρατεί πικρία και προβληματισμός.

Ο Σ.Α.Κ. καλεί τα μέλη του όπως με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους όπως έχουν κάμει μέχρι σήμερα. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμμία περίπτωση να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας και δηλώνουμε ότι θα παρέχουμε ασφάλεια σε όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας εκεί και όπου χρειαστεί.Επίσης, πληροφορούμε τα μέλη μας ότι η απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου της Πάφου θα εφεσιβληθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ανάλογα δε με την απόφαση του Ανωτάτου, ο Σ.Α.Κ. δηλώνει και πάλιν παρών όσον αφορά τις περαιτέρω ενέργειές του.»

tothemaonline
Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια για την αγάπη και την ευγένεια της ψυχής για την συμπαράσταση υποστήριξη και αδελφικοτητα προς τους συναδέλφους σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την αγάπη και την ευγένεια της ψυχής για την συμπαράσταση υποστήριξη και αδελφικοτητα προς τους συναδέλφους σας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή