Μιά,δυό,τρείς...εεεε το παρακάνανε - η Ομάδα "ΔΙΑΣ" τους έπιασε στον ύπνο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λίγο πριν το ξημέρωμα και κάποιοι πίστευαν πως θα μας "πιάσουν" στον ύπνο. Δυο άτομα με πιστόλια επιδίδονται σε απανωτές ληστείες. Όλες στη περιοχή της Κυψέλης,δυο ξενοδοχεία και ένα βενζιναδικο. Οι Ομάδες του κέντρου και τα περιπολικά βάζουν στοίχημα πως θα βρουν τα άτομα. Έτσι λοιπόν η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Κυψέλης εντοπίζει δυο άτομα πάνω σε μοτ/τα στη περιοχή του Αγίου Παντελεημωνα.

Ντιάνα!!! Τα άτομα πέφτουν σε αντιφάσεις-οδηγούνται στο τμήμα-αναγνωρίζονται-συλλαμβάνονται!!! Μέρος των χρημάτων που είχαν καταφέρει να αποσπάσουν βρίσκεται πάνω τους.

Καλές διανυκτερεύσεις!!

Πηγή ➤ ΔΙΑΣ in Action

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου