Στο πένθος και πάλι η ΕΛ.ΑΣ - Νεκρός ειδικός Φρουρός.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νεκρός Ειδικός Φρουρός σε θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Αλεξανδρούπολη όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με όχημα που ενεργούσε αναστροφή.

Ο 24άχρονος αναβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα  (30/05) στο δρόμο Αλεξανδρούπολης Χιλής μπροστά στο Καζίνο. Σύμφωνα με μαρτυρίες η οδηγός αυτοκινήτου ενήργησε αναστροφή από πρατήριο καυσίμων για να κινηθεί στο ρεύμα προς την Αλεξανδρούπολη. Ο 24άχρονος διέσχιζε με τη μηχανή του την οδό, χωρίς να προλάβει να ανακόψει ταχύτητα, ακολουθήσει σύγκρουση.


Ο 24άχρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Π.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Απο πληροφορίες η γυναίκας οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

O 24άχρονος οπως διακριβωθηκε υπηρετούσε ως Ειδικός Φρουρός σε τμήμα του Νοτιου Έβρου.

Πηγή ➤ Nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου