Πλήθος κόσμου στην ΛΕΜΕΣΟ-γέμισε το Διοικητήριο απο Αστυνομικούς και απλούς πολίτες - Ζήτησαν αποκατάσταση της αδικίας των δύο αδίκως φυλακισθέντων συναδέλφων μας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Mε το σύνθημα  «Ο μαχαιροβγάλτης έξω, οι Αστυνομικοί φυλακή" - "μέσα στα πλαίσια του νόμου και με ειρηνικό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν 400 περίπου άτομα το απόγευμα της Κυριακής 29/5 μεταξύ των οποίων και πολλοί Αστυνομικοί φορώντας τα πολιτικά τους ρούχα, θεωρώντας άδικη την καταδίκη των δυο συναδέλφων τους που θα εκτίσουν ποινή ενός χρόνου για τον ξυλοδαρμό στα κρατητήρια Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην εκδήλωση συμπαράστασης αλλά και διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν φίλοι και συγγενείς των δυο καταδικασθέντων αστυνομικών Παναγιώτη Ηρακλέους και Κάρλος Ντεκερμεντζιάν συμμετείχε αρκετός κόσμος συμπαρεστεκόμενοι στην αδικία που νιώθουν οι οικείοι αλλά και συνάδελφοι των δυο από την απόφαση του Δικαστηρίου.


Να θυμίσουμε ότι οι δικηγόροι των Αστυνομικών που πλέον έχουν χάσει και τη δουλειά τους θα εφεσιβάλουν την απόφαση στο Ανώτατο δικαστήριο με τον Φιλοαστυνομικό σύνδεσμο να δηλώνει ότι δεν θα αφήσει τα παιδιά και την οικογένεια  συναδέλφων τους να καταλήξουν στα κοινωνικά παντοπωλεία

Η διαμαρτυρία ήταν υπό την διακριτική επιτήρηση της ΑΔΕ Λεμεσού και έληξε χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα





Πηγή ➤tothemaonline

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου