ΟΛοι ΜΑΖΙ μπορούμε να βοηθήσουμε - "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΣΤΗΝ κλινική του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης χρειάζεται την βοήθεια μας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας!

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών δεν μπορεί να εξοπλίσει εκ νέου την αίθουσα εργοθεραπείας όπου ασχολούνται τα νοσηλευόμενα παιδιά.

Αν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις, μπορείς να δώσεις ή να στείλεις τα μεταχειρισμένα βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια σου (σε καλή κατάσταση) που να μπορούν να συντροφεύουν παιδιά ηλικίας 10-18 ετών. Παιδιά που περνούν δύσκολες φάσεις της ζωής τους στην παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην υλοποίηση της ιδέας, στείλτε μήνυμα στο Email επικρινωνιας: axatzif@hotmail.com  για περαιτέρω πληροφορίες.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία.

Πηγή ➤ olathessalonikh

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου