"Δε θα σε σώσουν ούτε δέκα μπάτσοι, θα σε χώσω κάτω από τη γη"

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρωτοφανή επεισόδια από καταδικασμένους ως μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των 28 κατηγορουμένων για το «σχέδιο Γοργοπόταμος» που εκδικάζεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η δίκη έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες, χωρίς να προχωρήσει λόγω της αποχής των δικηγόρων. Έτσι, δεν έχει εξεταστεί ούτε ένας μάρτυρας, με την ένταση μάλιστα να χτυπά «κόκκινο» λόγω της διαφωνίας της προέδρου του δικαστηρίου με τους συνηγόρους υπεράσπισης, οι οποίοι δεν μπορούν να παραστούν λόγω της αποχής.

Σήμερα, ωστόσο, χάθηκε κάθε μέτρο καθώς κατηγορούμενοι εξύβρισαν και απείλησαν την πρόεδρο του δικαστηρίου Ασημίνα Υφαντή. Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να εκτόξευσαν σε βάρος της προέδρου πλαστικά διαχωριστικά και εκείνη για να τα αποφύγει έσκυψε κάτω από την έδρα. Ο διάλογος που μεσολάβησε είναι αποκαλυπτικός.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ: Α… γ… Δε θα σε σώσουν ούτε δέκα μπάτσοι. Θα σε χώσω κάτω από τη γη.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ησυχία, ντροπή σας. Θα σας βγουν ξινά τα γέλια
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ : Κ…..
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτά στις φιλενάδες σας.

Ο κατηγορούμενος Χρήστος Τσάκαλος, μάλιστα, φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς την έδρα, αλλά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν παρενέβησαν οι αστυνομικοί.

Το δικαστήριο απέβαλε από τη διαδικασία κάποιους κατηγορούμενους με την ένταση να κορυφώνεται όταν η πρόεδρος συνέχισε τη διαδικασία ενώ απουσίαζαν τόσο ο κατηγορούμενος όσο και ο συνήγορος του.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά στην αποκάλυψη σχεδίου απόδρασης μελών της Οργάνωσης από τον Κορυδαλλό το οποίο έγινε γνωστό μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

 Πηγή ➤ news.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου