Πάνος Καμμένος: Ανοίγει ο «Φάκελος της Κύπρου» – «Θα δοθούν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα»

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε δύο σημαντικές εξαγγελίες προχώρησε την Παρασκευή (27/05) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με Ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός αναφέρθηκε στην υπόθεση της μεγαλονήσου λέγοντας πως όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ελληνικό κράτος για την τραγωδία της Κύπρου γνωστά ως «Φάκελος της Κύπρου» πρόκειται να δημοσιοποιηθούν στον ελληνικό λαό 42 χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου του 1974.

Παράλληλα ο Π.Καμμένος ανέφερε πως το ίδιο θα γίνει και με την υπόθεση «ΒΕΛΟΣ» την αυτομόληση δηλαδή του αντιτορπιλικού του ΠΝ στην Ιταλία τον Μάιο του 1973.

Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήγγειλε τη δημιουργία γραφείου Βετεράνων στο ΥΠΕΘΑ ένα σημαντικό βήμα για να ακούγονται και οι απόστρατοι των ΕΔ.

Πηγή ➤ Pronews


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου