Συναγερμός στο Λιμενικό για ύποπτο φορτίο σε φορτηγό πλοίο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ενα φορτηγό πλοίο με ύποπτο φορτίο οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο λιμάνι του Κατακόλου, από κλιμάκιο του Λιμενικού.

Οι λιμενικοί εξετάζουν με λεπτομέρειες τα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν μεταφέρει παράνομο φορτίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανότατα να μεταφέρει ναρκωτικά ή όπλα.

Το πλοίο φέρεται, όπως αναφέρει το ilialive.gr, να ξεκίνησε το ταξίδι του από το Δυρράχιο της Αλβανίας, ωστόσο εξετάζονται μικρές διαδρομές που έκανε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή. Προορισμός του ήταν το Τόμπρουκ στην Λιβύη. Το πλοίο καταδιώχθηκε στο Ιόνιο και βρισκόταν υπό επιτήρηση απο χθες το πρωί. Μέσα στη νύχτα οι δυνάμεις του Λιμενικού από το Μεσολόγγι, την Πάτρα, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και το Κατάκολο κατάφεραν να μπλοκάρουν το πλοίο με σημαία Σιέρρα Λεόνε και να το μεταφέρουν στο λιμάνι Κατακόλου.

Εκεί βρίσκονται πολλές δυνάμεις με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος, πυροτεχνουργοί, μονάδες ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων και των ΚΕΑ του Λιμενικού. Νωρίτερα στο πλοίο ανέβηκε και η προϊσταμένη του Τελωνείου Κυλλήνης. Οι έρευνες στα αμπάρια του πλοίου συνεχίζονται ενδελεχώς, παρά την αποχώρηση των εκπαιδευμένων σκύλων. Το πλοίο είναι έμφορτο με τσιμέντο και αναμένεται να γίνει η εκφόρτωσή του.

Πηγή ➤ dete

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου