Μαχαίρωσε την συζυγό του όταν την έπιασε στο κρεββάτι με τον εραστή της.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η θέα της συζύγου του με τον εραστή της στο ίδιο του το σπίτι, τον έκανε να «θολώσει» και να φτάσει στα άκρα!

Ο λόγος για έναν άνδρα, ο οποίος δεν άντεξε την εικόνα που αντίκρισε, γυρνώντας στο σπίτι του, πιάνοντας τη γυναίκα του επ' αυτοφόρω!

Το μυαλό του απατημένου συζύγου «πήρε ανάποδες στροφές» με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι) και να επιτεθεί στη γυναίκα του.
Συνέπεια της πράξης του ήταν να την τραυματίσει, χωρίς όμως ολέθριες - για την ίδια- επιπτώσεις. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας που προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα.

Την ίδια ώρα η σύζυγος παρελήφθη από ασθενοφορο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Για τον παραλίγο συζυγοκτόνο ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, όμως το δικαστήριο ορίστηκε για το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου - σύμφωνα με πληροφορίες- να έχει ολοκληρωθεί και το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο και έχει παιδιά, ενώ το περιστατικό αυτό έχει διχάσει το οικογενειακό περιβάλλον...

Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου