Οι Ομοφυλόφιλοι διαμαρτυρήθηκαν στο Σύνταγμα κατά του Βλαντιμίρ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα κατά της βίας σε βάρος ομοφυλοφίλων στη Ρωσία!

Ρε τι άλλο θα δούμε τελικά σε αυτή την χώρα;;

Στις 18.00 η ώρα στο Σύνταγμα η Colour Youth Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, 'Ιντερσεξ άτομα) και ετεροφυλόφιλων νέων Αθήνας διοργανώνει διαμαρτυρία με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Στη Ρωσία η κοινότητα υφίσταται πόλεμο. Να σκεφτούμε μόνο, πως με νόμο έχει θεσμοθετηθεί στη Ρωσία η απαγόρευση κάθε μορφή επαφής μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Πολλές φορές οι ΛΟΑΤΚΙ ομάδες της Ελλάδας έχουν μιλήσει για αυτά που γίνονται κατά των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία, και δεν λαμβάνονται ποτέ υπ' όψιν κατά τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας», περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σάββας Κλεάνθους από την Colour Youth.

Τα ποσοστά της βίας που δέχονται οι ομοφυλόφιλοι στη Ρωσία είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται εναντίον τους, ίσα-ίσα που παθητικά ενθαρρύνονται, υπογραμμίζει ο κ. Κλεάνθους.

Η Colour Youth είχε κινητοποιηθεί και κατά τη διάρκεια Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας, με δράσεις διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο, στη ρώσικη πρεσβεία και στο μουσείο της Ακρόπολης



Πηγή ➤ ΑΠΕ ΜΠΕ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου