ΑΠΑΙΧΤΟ:H ATAKA TOY 80ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία ατάκα ενός 80χρονου στα δικαστήρια του Ρεθύμνου τείνει να γίνει viral εδώ και λίγες ώρες και δείχνει ότι η ζωή, όταν έχεις όρεξη να τη ζήσεις, δεν σταματά ούτε στα 80 χρόνια, ούτε ποτέ!
Δείτε την ανάρτηση στο facebook του κ. Νίκου Κοτζαμπασάκη, δικηγόρου από το Ρέθυμνο:

«Έρχεται ο διάδικος, ηλικίας πλησίον των 80 ετών, στο Δικαστήριο, οπότε, λόγω της αποχής μας, αναβάλλεται η υπόθεσή του για το Μάρτιο του 2018. "Σιγά παιδί μου που θα μπορώ να ρθώ μέχρι τότε στο Δικαστήριο", λέει εκείνος, οπότε ο Δικαστής, υπολαμβάνων ότι ο λεγάμενος φοβάται ότι λόγω της μακράς αναβολής θα έχει αποδημήσει εις Κύριον, σχολιάζει ευγενικά "Μα τι είναι αυτά που λέτε, μια χαρά είστε"- "Ναι, κύριε Πρόεδρε, καλά είμαι, αλλά παντρεύομαι το καλοκαίρι και θα μετοικήσω με τη νέα μου σύζυγο στη Γερμανία", απαντά ο διάδικος- και κόκκαλο ο Πρόεδρος...».



Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου