ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ I.P.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επειδή το ενδιαφέρον για τις εκλογές της Τοπικής μας Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης, είναι τεράστιο καθώς επικοινωνούν μαζί μας συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα (και τους ευχαριστούμε), σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές πραγμαγματοποιήθηκαν σε άριστο φιλικό κλίμα, προσφέροντας σε όλα τα μέλη μας, τυροπιτάκια και αναμνηστικά στυλό τύπου πάρκερ.
Η προσέλευση άγγιξε το 50% των ταμειακά τακτοποιημένων μελών και αναγκαστήκαμε να δώσουμε ημίωρη παράταση, καθώς υπήρχε συνεχής ροή των συναδέλφων.
Μεταξύ άλλων προσήλθε και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΠΟΑΣΥ κ. ΦΕΤΚΟΣ Σταύρος και στελέχη από όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης.
Τιμητική η παρουσία του νομικών μας συμβούλων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης 1) κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη και 2) κ. ΤΟΥΡΤΣΑΚΗ Βασιλικής, όπως και του Προέδρου της I.P.A. Σάμου και επίτιμου μέλους μας κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεωργίου.
Η διαλογή των ψηφοδελτίων ολοκληρώθηκε και τις προσεχείς ημέρες θα προσκληθούν οι εκλεγέντες μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντα Συμβούλου για το Δ.Σ. κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα.
Εκλεγέντες στο Δ.Σ. σύμφωνα με την σειρά που εξελέγησαν:
1) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας
2) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος
3) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος
4) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος
5) ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης
6) ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος
7) ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ Δημήτριος
8) ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Δημήτριος
9) ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Νικόλαος
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το Δ.Σ. εκλέγονται ως αναπληρωματικοί.
Εκλεγέντες στην Ε.Ε. σύμφωνα με την σειρά που εξελέγησαν:
1) ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Ιάκωβος
2) ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης
3) ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Ε.Ε. εκλέγονται ως αναπληρωματικοί.
Θερμές ευχαριστίες προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη για τις διευκολύνσεις στους επιθυμούντες να προσέλθουν στην ψηφοφορία, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την προσέλευσή τους, τους 31 υποψηφίους.

Πηγή ➤ ipathessaloniki.gr

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου