Oι «Λύκοι της Νύχτας», επισκέφτηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο για προσευχή!





ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αντιπροσωπεία της ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών οι «Λύκοι της Νύχτας», επισκέφτηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του κοινού αφιερωματικού έτους 2016 «η Ελλάδα στη Ρωσία και η Ρωσία στην Ελλάδα».

Αναστάτωση προκάλεσαν τα μέλη της θρυλικής ρωσικής λέσχης μοτοσυκλετιστών, «Λύκοι της νύχτας», οι οποίοι βρέθηκαν στην Κόρινθο και προσκύνησαν στον Ιερό καθεδρικό ναό του Αποστόλου Παύλου.

Με το χαρακτηριστικό αμάνικο δερμάτινο μπουφάν και τα μπράτσα τους, γεμάτα τατουάζ, «τρόμαξαν» τους υπόλοιπους πιστούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο ναό.

Μιλώντας ρωσικά έκαναν τους πάντες να αναρωτηθούν, για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί. Στην πραγματικότητα, τα μέλη των «λύκων της νύχτας», ήθελαν να κάνουν ότι και οι υπόλοιποι πιστοί. Να προσκυνήσουν εικόνες και να λάβουν την ευλογία του παπά, όπως κι έγινε.

 Η συγκεκριμένη ομάδα μηχανόβιων, είναι γνωστή και για την ορθόδοξη πίστη των μελών της, καθώς και για την φανατική υποστήριξή τους στον Βλάντιμιρ Πούτιν.


Πηγή ➤  ΑΠΕ-ΜΠΕ/   enikos

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου