Αστυνομικός έσβησε την κλήση για ένα παθιασμένο φιλί από την οδηγό.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένας αστυνομικός δέχτηκε τη συμφωνία που του πρότεινε μια οδηγός, που παρανόμησε και βρέθηκε αντιμέτωπη με κλήση

Αστυνομικός είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου μια οδηγό, που παρανόμησε καταπατώντας τα όρια ταχύτητας και ετοιμαζόταν να της κόψει κλήση, ωστόσο είχε άσο στο μανίκι της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά οδηγός προτείνει στον αστυνομικό να ανταλλάξει τη κλήση, μ' ένα καυτό φιλί. Και επειδή η συμφωνία είναι συμφωνία, η ξανθιά οδηγός έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στον αστυνομικό, για να γλυτώσει το πρόστιμο.

Έτσι, μετά την τήρηση της συμφωνίας και από τις δυο πλευρές ο αστυνομικός απομακρύνεται από το σημείο και η οδηγός επιστρέφει στο αυτοκίνητο, συνεχίζοντας την πορεία της.

Για την ιστορία, το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Μεξικό και το βίντεο προβλήθηκε στον εθνικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, σε μια προσπάθεια καταγγελίας και εξάλειψης των φαινομένων διαφθοράς.

Πηγή ➤ Dailymail


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου