Νέα στοιχεία για τους δύο Κύπριους κρατουμένους Αστυνομικούς - ο κρατούμενος μετά τη δίκη απείλησε ότι θα σφάξει αστυνομικό? (vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» μίλησε ο αστυνόμος υπεύθυνος των αστυνομικών που κρίθηκαν ένοχοι για τον ξυλοδαρμό κρατούμενου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Όπως είπε ο κ. Στέλιος ο κρατούμενος ήταν γνωστός στην Πάφο για την ταραχώδη του συμπεριφορά.

Όπως είπε ο κ. Στέλιος, αφού τελείωσε η δίκη,το συγκεκριμένο πρόσωπο πήγε στο Λιμανάκι Πάφου και απείλησε αστυνομικό της Λιμενικής.

«Βαστώ κουννιά και θα σε σφάξω», φαίνεται να είπε στον αστυνομικό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κυρίου Στέλιου.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές αναφορές:


Πηγή ➤newsbomb

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Ποιος θα ασχοληθει τωρα αν απειλησαν αστυνομικο; Εαν ηταν το αντιθετο και συλαμβαναν οι αστυνομικοι κανενα διαρρηκτη ή φονια η παιδεραστη , τοτε ενταξει. Θα εφκαλλαν πρωτη ειδηση οτι οι κακοι οι αστυνομικοι εκαμαν τεττε το αθωο το μωρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή