Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ, ΣΕ ΝΕΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ " ΧΑΡΑ".(Vid).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με απόλυτη ηρεμία κύλισε και χθές η ζωή στην Ειδομένη, ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η αναμονή του Υπουργού Τόσκα. Εμείς απομακρυνθήκαμε από τον χώρο της Ειδομένης, λίγα λεπτά πριν από την άφιξη  του Υπουργού, διότι δεν καταλάβαμε για ποιόν λόγο ήρθε σήμερα!

Σήμερα συνεργεία του Οργανισμού του Σιδηροδρόμου  έκαναν σχολαστικό έλεγχο σε όλες τις γραμμές  και σε όλες τις διασταυρώσεις των γραμμών. Αύριο από ότι μας ενημερώσανε θα γίνει και η πρώτη επίσημη χρήση της σιδηροδρομικής γραμμής.

Περιττό να αναφέρουμε πως άδειασαν όλες οι κλινάμαξες που φιλοξενούσαν τους αλλοδαπούς, αφού στις 14:30 μετακινήθηκαν από την θέση τους με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι πάρα πολλοί αλλοδαποί μετακινήθηκαν και συνεχίζουν να μετακινούνται με τα πόδια προς τον καταυλισμό που βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΧΑΡΑ, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω. Οι αλλοδαποί στον  καταυλισμό του ξενοδοχείου ΧΑΡΑ έχουν υπερτριπλασιαστή από προχθές και φοβόμαστε πως θα έχουμε την Νέα Ειδομένη.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή ➤kilkiswebtv

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου