ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΒΟΜΒΑ: Παραδικαστικό κύκλωμα με συνενοχή ποινικών ανακριτών και ΚΥΠ - (Vid)

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Καταγγελία για κύκλωμα ποινικών ανακριτών και δικαστών με θύμα την Πολιτεία και κατ΄ επέκταση τον φορολογούμενο και συνένοχη την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών και την ΜΟΚΑΣ!

Τουλάχιστον αυτό κατήγγειλε τηλεθεατής με εύσχημο τρόπο στην εκπομπή του MEGA «Έχεις Μέσον» με τον Ονούφριο Σωκράτους.

Ο δημοσιογράφος του καναλιού είχε ως φιλοξενούμενο τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου Ανδρέα Συμεού και είχαν ως θέμα συζήτησης την καταδίκη των δυο αστυνομικών για την υπόθεση με τον δασοφύλακα στα κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά, λοιπόν, κάποιος «Νίκος», ο οποίος εξέφρασε κάποιες θέσεις που προκάλεσαν αίσθηση δείχνοντας πως ήταν καλός γνώστης καταστάσεων.

Αν και πολλές φορές χρησιμοποίησε την φράση «μιλώ φανταστικά» , εντούτοις από τα λόγια του έβγαινε το συμπέρασμα πως υπάρχουν πληροφορίες περί παραδικαστικού κυκλώματος, στο οποίο συμμετέχουν δικαστές, ποινικοί ανακριτές και εμπλεκόμενοι σε ποινικές ή αστικές υποθέσεις με στόχο την απόσπαση χιλιάδων ευρώ, που δίνονται ως αποζημιώσεις από την Πολιτεία…

Δεν έμεινε ως εκεί όμως. Σε κάποια στιγμή ανέφερε ότι η ΚΥΠ τα ξέρει όλα αυτά, ενώ σε κάποια στιγμή διερωτήθηκε γιατί η Μονάδα Καταπολέμησης Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ) έχει πάνω από δέκα χρόνια να ανοίξει και να ελέγξει  λογαριασμούς ποινικών ανακριτών της Αρχής Διερεύνησης Παραπόνων Κατά της Αστυνομίας.

Οι αιχμές του ήταν συνεχόμενες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το 60% των δικαστών («φανταστικά πάντα» όπως επαναλάμβανε συχνά) έχουν εκπαιδευτεί στα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία.

Λίγο αργότερα ανέφερε ότι δικαστές πίνουν καφέ ή συντρώγουν με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις που δικάζουν οι πρώτοι, ενώ μίλησε πάλι για χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις από την Πολιτεία…

Μίλησε, ακόμη, για κίνηση χρηματικών ποσών μέσω λογαριασμών ποινικών ανακριτών και συγγενών υποτιθέμενων «θυμάτων».

Δείτε το ενδιαφέρον απόσπασμα από την εκπομπή του Ονούφριου Σωκράτους:

Πηγή ➤tothemaonline.com

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου