Γεμισαμε Μεγαλεξανδρους και διοικητές με χρυσά αστέρια για να διοικούν 100 άτομα, όταν αυτό είναι δουλειά Υπαστυνόμου.ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Μία από τις υποχρέωσεις σου, όταν θες να ενταχθείς σε μία ομοσπονδία κρατών, είτε σε μία συμμαχία, είτε γενικά και αόριστα στον δυτικό κόσμο, καλη ωρα, είναι οτι ο στρατός και η αστυνομία σου , θα έχουν παρόμοια εκπαίδευση με αυτήν της ηγετιδας δύναμης. Τι έχουν οι ΗΠΑ, 911; εμείς 100!!

Πως είναι η δομή της Αστυνομίας εκεί; έτσι και εδώ. Τα σύμβολα θα είναι παρομοια.

Οι Αμερικάνοι λοιπόν, υπήρξαν πολύ ρομαντικοί ίσως.

Μας εφτιαξαν βάση του κορμού τους όλες αυτές τις υπηρεσίες που η Ψαροκωσταινα δεν δικαιολογεί (ή δεν αντέχει). Σε συνδυασμό με την κουλτούρα των Νεοελλήνων γεμισαμε Μεγαλεξανδρους και διοικητές με χρυσά αστέρια για να διοικούν 100 άτομα ,όταν αυτό είναι δουλειά υπαστυνομου.

Φτιαξαμε υπηρεσίες πολλές, οπως πχ Επίσημα (που πρέπει να εχεις) και μετά τα χωρίσαμε γιατι γκρινιαζαν καποιοι. Ετσι φτιάξαμε και το ΥΚΑ 6 τώρα έγινε 5.

Τι έχει η Αμερικη, CIA; Κρατική εμείς, τι έχει αυτό το άλλο εμείς.

Αποτέλεσμα; Να γεμίσουμε στην Αστυνομία με επιτελικούς και γραφειοκρατία. Σε συνδυασμό με τους ψευτοπλουσιους, τους προέδρους και τους σκύλους που ειναι χιλιάδες στην Ελλαδιτσα και φυσικά τους ανθρώπους που το κόμμα πρέπει να έχει ήδη τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά, κάναμε μια Αστυνομία για τα γραφεία, τα κόμματα, και τα σαλονια.

Τι να καταργήσεις φίλε μου; Όλα τα ίδια θα μείνουν.Το παραπάνω κείμενο αστυνομικού αναρτήθηκε στη σελίδα των Μάχιμων Αστυνομικών στο facebook.Share on Google Plus

gamers της πλάκας πολυ γελιο

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου