15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ποιοί είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Παραιτηθείτε» «Ποιοι είμαστε, τι ζητάμε ποιους θέλουμε κοντά μας»

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Ποιοι είμαστε, τι ζητάμε ποιους θέλουμε κοντά μας»

Προφανώς τρελάθηκαν με όσα συμβαίνουν και αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ. Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης και ο Παναγιώτης Κωστούλας διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».

Ο Παναγιώτης Κωστούλας γεννήθηκε το 1985 στην Καστοριά. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος master στο Εμπορικό Δίκαιο από το City University του Λονδίνου. Στις πρόσφατες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς” και τώρα είναι μέλος της συντονιστικής γραμματείας του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης (photo) ίδρυσε το 2010 μια εταιρία που τότε κόστιζε 20.000 ευρώ και σήμερα η αξία της υπολογίζεται σε εκατομμύρια. Eίναι ο εμπνευστής του collagen proactive. «Για την ακρίβεια, εγώ ανήκω στον αριστερό χώρο, η μητέρα μου ήταν στην ομάδα του Παναγούλη. Ημουν, επίσης, πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή, εκπρόσωπος εργαζομένων όταν ήμουν αεροσυνοδός εκεί επί μία δεκαετία, μέχρι που έκλεισε», θα δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”. Οι δυό τους παρουσιάζουν με άρθρο τους στο liberal.gr την πρωτοβουλία τους.

«Ποιοι είμαστε, τι ζητάμε ποιους θέλουμε κοντά μας»

Των Γιώργου Τσουκαλαδάκη και Παναγιώτη Κωστούλα

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου οργανώνεται στο σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με βασικό αίτημα και σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».

Πρόκειται για μια αυθόρμητη πρωτοβουλία ανθρώπων χωρίς κομματικές, επιχειρηματικές ή συνδικαλιστικές υποκινήσεις που στοχεύει στο να ενώσει τη φωνή μας και να διατρανώσει την οργή μας για όσα συμβαίνουν στη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, φωνάζοντας ένα βροντερό, ενωμένο και ηχηρό «ως εδώ».

Η χώρα μας βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική και θεσμική κατρακύλα που όμοιά της δεν έχει βιώσει, υποθηκεύοντας το μέλλον τόσο της χώρας όσος και των επόμενων γενιών.

Ο άκρατος δημαγωγικός λαϊκισμός των «υπερήφανων διαπραγματεύσεων» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας οδήγησε σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό πισωγύρισμα, στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων τις αιματηρές θυσίες πέντε ετών ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Τα σπασμένα καλείται να πληρώσει ο ιδιωτικός τομέας, η μεσαία τάξη, οι οικονομικά ασθενέστεροι αλλά και το σύνολο της παραγωγικής Ελλάδας που οδηγείται κυριολεκτικά στην εξόντωση.

Η μόνη έννοια και στοχοθεσία της παρούσας Κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση της κομματικής πελατείας της και των προσωπικών της συμφερόντων με μοναδικό όπλο τους αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα να χρησιμοποιούν: την απόκρυψη της πραγματικότητας, τον εξωραϊσμό των λαθών της, την υποκρισία και το χειρότερο όλων, την επένδυση στο διχασμό των Ελλήνων που έντεχνα καλλιεργούν εδώ και καιρό.

Οι δημοκρατικοί θεσμοί, ο πλουραλισμός και οι αξίες της ανοιχτής κοινωνίας τίθενται εν αμφιβόλω μέσα από τη λυσσαλέα προσπάθεια των κυβερνώντων να εγκαθιδρύσουν καθεστώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο και επενδύοντας στον εμφυλιοπολεμικό διχασμό της κοινωνίας, στο φίμωμα των ΜΜΕ, στην υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών και την απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.

Πιστεύουμε βαθιά ότι ούτε είναι αυτή η μοίρα μας, ούτε η χώρα αξίζει τέτοια πορεία. Πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές. Και πιστεύουμε ότι είμαστε η πλειοψηφία. Μια πλειοψηφία υγιής, που επιθυμεί την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι δακτυλοδεικτούμενο παρία, τον οποίο δεν εμπιστεύεται κανείς. Μια Ελλάδα καινοτόμο και πρωτοπόρο.

Μια πλειοψηφία που επιζητά να ζήσει αυτή και τα παιδιά της σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα με παραγωγική οικονομία, κοινωνική ευημερία, λειτουργικό και αξιοκρατικό κράτος σε πνεύμα ομόνοιας και εθνικής συστράτευσης.

Για όλα αυτά τα αιτήματα κατεβαίνουμε στο δρόμο στις 15 Ιουνίου. Κατεβαίνουμε για να στείλουμε το μήνυμα ότι η κοινωνία είναι απέναντι από τις φαύλες πρακτικές της κυβέρνησης. Ότι η σιωπηλή πλειοψηφία είναι εδώ και σκοπεύει να καταστήσει αισθητή την παρουσία της στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όσους καπηλεύονται τη σιωπή της ως τάχα έγκριση των καταστροφικών πολιτικών τους και σε όσους νομίζουν ότι μονοπωλούν το πεζοδρόμιο.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, ανεξάρτητα από κομματική ταμπέλα. Ευρωπαϊστές αριστερούς, κεντροαριστερούς, σοσιαλδημοκράτες, κεντρώους μεταρρυθμιστές, κεντροδεξιούς, δεξιούς, φιλελεύθερους, ανένταχτους. Καλούμε όλους τους πολίτες που εξαπατήθηκαν από τα αδίστακτα ψεύδη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα βιώνουμε όλοι μαζί τις συνέπειες. Καλούμε όλους αυτούς που απογοητεύτηκαν κι επέλεξαν την οδό της αποχής και της απομόνωσης.


Είμαστε στην ίδια πλευρά. Μαχόμαστε για ιδεώδη και αξίες που καταπατώνται βάναυσα καθημερινά.

Απέναντί μας είναι μονάχα ο αριστεροδεξιός λαϊκισμός και ο κάθε είδους ολοκληρωτισμός.

Το γεγονός δε ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρωτοβουλία έχουν πάρει φωτιά οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Μαξίμου κι έχουν επιστρατευτεί τα ποικιλώνυμα τρολς για να συκοφαντήσουν την προσπάθειά μας (πλούσιοι, βολεμένοι, κομματικά υποκινούμενοι, πληρωμένοι, εντεταλμένοι κλπ.) αποτελεί το μεγαλύτερό μας παράσημο και την πιο αξιόπιστη πιστοποίηση ότι βρίσκονται σε πανικό και ότι είμαστε στη σωστή πορεία.

Στις 15 Ιουνίου θα λάβουν τη ηχηρή και δυνατή απάντηση. Το χρωστάμε στον κάθε ένα ξεχωριστά. Το χρωστάμε σε όλους μας.

Γιατί θέλουμε μια Ελλάδα καλύτερη, μια Ελλάδα που μας αξίζει, μια Ελλάδα που θα μας κάνει αλλά και θα την κάνουμε περήφανη.

Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης είναι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ, προσηλωμένος τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά στην επαγγελματική του δραστηριότητα και κατά συνέπεια υπερπροστατευτικός απέναντι σε αυτή όταν θεωρεί ότι βάλλεται από οτιδήποτε ή οιονδήποτε.

Ετσι, δεν χάρηκε καθόλου όταν είδε το όνομά του δίπλα σε ποικίλα σχόλια που είχαν ως κύριο στόχο την Ελλη Παπαγγελή. «Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι είμαι ο πολιτικός της μέντορας.

Μπορεί να συνεργαζόμαστε, αλλά σίγουρα αυτό δεν σημαίνει ότι συμμεριζόμαστε τα ίδια πολιτικά πιστεύω», δηλώνει ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης στο «thema people» και προσθέτει: «Για την ακρίβεια, εγώ ανήκω στον αριστερό χώρο, η μητέρα μου ήταν στην ομάδα του Παναγούλη. Ημουν, επίσης, πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή, εκπρόσωπος εργαζομένων όταν ήμουν αεροσυνοδός εκεί επί μία δεκαετία, μέχρι που έκλεισε».

Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει κύριος του εαυτού του. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι που τον βλέπουν στην τηλεόραση να διαφημίζει το προϊόν του νομίζουν ότι είναι πλασιέ ενώ στην πραγματικότητα είναι ο πρόεδρος της εταιρείας, για την οποία έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος, αφού από τα 20.000 ευρώ που κόστιζε όταν την ίδρυσε με τον συνεταίρο του Γιώργο Τριανταφύλλου, η αξία της πλέον υπολογίζεται σε εκατομμύρια. «Η φίλη Ελλη είναι ένα κορίτσι 26 χρόνων. Στα 26 μου δεν ήμουν καθόλου low profile, αλλά ήμουν πολύ τυχερός γιατί δεν υπήρχε Facebook», παραδέχεται. «Ο,τι βλακείες κι αν κάναμε εμείς τότε, δεν τις μάθαινε κανείς. Δεν υπήρχε ούτε ψηφιακή φωτογραφία, ούτε καταγραφή και ανταλλαγή απόψεων στο Διαδίκτυο. Εμένα δεν μου άρεσε που κάποιοι πίστεψαν ότι όντως μπορεί οι απόψεις μου να ταυτίζονται με της κυρίας Παπαγγελή, έτσι όπως αυτές ερμηνεύτηκαν ή παρερμηνεύτηκαν μετά τις αναρτήσεις της στο Facebook αναφορικά με το θέμα των νεκρών του Πολυτεχνείου. Είμαι τηλεοπτικός μέντοράς της, τίποτα παραπάνω», τονίζει. «Με ενόχλησαν οι φωτογραφίες μου μαζί της διότι δεν μου αρέσει να προκαλώ με την προσωπική μου ζωή, ούτε να ξέρει κανείς πού είμαι και τι κάνω. Ακόμη μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να μας χρεώσει σχέση, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και κάνει κακό και στους δυο μας», εξομολογείται.

Η συνεργασία και το πρόστιμο

Πώς όμως το μοντέλο με τις προκλητικές αναρτήσεις κατέληξε να είναι ταυτόχρονα πρέσβειρα και του πρώτου σε πωλήσεις υγρού πόσιμου κολλαγόνου στην Ελλάδα; «Με την Ελλη γνωριστήκαμε πριν από δυο ή τρία χρόνια σε ένα fashion show, αφού εδώ και χρόνια παίρνουμε μέρος ως χορηγοί στο Athens Xclusive Week. Ηρθε λοιπόν στο περίπτερο να δει μια φίλη της η οποία δούλευε σε μας και μας είπε ότι της άρεσε πολύ το προϊόν μας», απαντάει ο δαιμόνιος επιχειρηματίας και συμπληρώνει πως ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που διατηρεί το προϊόν του σταθερά στην πρώτη θέση επί 5 χρόνια.


«Μετά από περίπου έναν χρόνο που τη γνωρίσαμε καλύτερα της προτείναμε τη θέση της πρέσβειρας του Collagen Pro-Αctive και απάντησε ότι θα το σκεφτεί. Της είπαμε να το σκεφτεί καλά διότι είναι πολύ σκληρή δουλειά. Απαιτεί παρά πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, φωτογραφήσεις και πρέπει επίσης να προσέχει πώς εμφανίζεται, τι λέει και τι δεν λέει». «Εκεί κάπου σκάλωσε η ιστορία;» τον διακόπτω. «Από μας κόντεψε να απολυθεί», αποκρίνεται χωρίς περιστροφές. «Κάναμε κατευθείαν συμβούλιο όταν μάθαμε τι είχε γίνει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να ταυτιστούμε με όλο αυτό. Η διαφημιστική μάς πήρε τηλέφωνο και μας ενημέρωσε ξαφνικά για τον χαμό που γίνεται. Κάποιοι από τους μετόχους επέμεναν να απολυθεί. Να διακόψουμε το συμβόλαιό της διότι υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι όροι από τη στιγμή που γίνεσαι ambassador σε μια εταιρεία. Οταν την καλέσαμε και της ζητήσαμε εξηγήσεις, μας είπε ότι κακοδιατύπωσε αυτό που ήθελε να πει κι επέμεινε ότι είναι βαθιά δημοκράτισσα. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι εάν ζούσε την εποχή του Πολυτεχνείου πιθανόν να ήταν και αυτή μέσα.

Πιστεύει βαθιά στη δημοκρατία αλλιώς δεν θα δούλευε μαζί μας. Το γεγονός ότι είναι άριστη επαγγελματίας φυσικά μέτρησε υπέρ της. Το αποτέλεσμα μετά τη σοβαρότατη επίπληξη ήταν να της επιβάλουμε ένα χρηματικό πρόστιμο για να μάθει να διατυπώνει καλύτερα αυτό που θέλει να πει. Διότι σημασία δεν έχει μόνο το τι λες, αλλά και ο τρόπος που το λες. Και νομίζω το έχει καταλάβει και η ίδια. Από τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν το χειρίστηκε σωστά, ένιωσα ότι έπρεπε να την προστατέψουμε. Τρόμαξε από τη δημοσιότητα. Δεν το περίμενε. Ούτε περίμενε τα απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα. Δεν έχει μάθει ακόμα να λειαίνει τις γωνίες. Και αυτό παραλίγο να της στοιχίσει τη δουλειά της. Λάθη κάνουμε όλοι όταν είμαστε 26 ετών. Το θέμα είναι να συνετίσεις κάποιον που έχει κάνει μια στραβοτιμονιά και όχι να τον αποκεφαλίσεις», καταλήγει.

Πηγή ➤ kourdistoportocali

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου