Τραγικό "φινάλε" για τον 24χρονο Ειδικό Φρουρό - Συνάδελφοι φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο αντίο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤  KΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΟΦΑΝΗ...

Η τελευταία σελίδα στο βιβλίο της ζωής του άτυχου 24χρονου Θεοφάνη, έμελλε να γραφτεί στην άσφαλτο. Στην άσφαλτο που λάτρευε να βρίσκεται, οδηγώντας τη μηχανή του, απολαυμβάνοντας τη διαδρομή, ανέμελος, όπως κάθε 24χρονο παιδί.

Ήταν 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαΐου όταν ο άτυχος νέος επέστρεφε στην Αλεξανδρούπολη με τη μαύρη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, όταν σε κλάσματα δευτερολέπτου μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ όχημα μπροστά από το Καζίνο εκτινάχθηκε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το δυστύχημα προκάλεσε το ΙΧ όχημα μάρκας Φορντ, το οποίο οδηγούσε μια 58χρονη εκπαιδευτικός, η οποία προσπάθησε να κάνει «παράνομη» αναστροφή, ώστε να γυρίσει προς την Αλεξανδρούπολη. Την ίδια ώρα, ο νέος, περνούσε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα και λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται πως ήταν αρκετά ώστε να γίνει το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά για το παλικάρι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο e-evros.gr, επιρρίπτουν ευθύνες στους ιθύνοντες των φαναριών, αφού όπως λένε χαρακτηριστικά, τα τελευταία 24ωρα τα φανάρια στην περιοχή δε λειτουργούν και το να συμβεί ατύχημα ήταν κυριολεκτικά θέμα χρόνου.

Όπως τονίζουν, στην περίπτωση που τα φανάρια λειτουργούσαν, σε καμία περίπτωση δε θα θρηνούσαμε σήμερα τον άτυχο 24χρονο Θεοφάνη.
Ο Θεοφάνης, το παλικάρι της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετούσε στο Σουφλί του Έβρου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό του κύκλο.

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στο σημείο, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως ο Θεοφάνης, ο δικός τους Θεοφάνης δεν είναι πια μαζί μας.
Η κηδεία του νέου, τελέστηκε χθές το απόγευμα.
Λόγια δεν υπάρχουν...

Καλό Παράδεισο Θεοφάνη… Απο τους διαχειριστές του blog και της σελίδος του elas-lyste τα θερμά συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου