AΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε τον διαρρήκτη του σπιτιού του.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 21.00 όταν ο συνάδελφος που υπηρετεί στο Α.Τ. Ανάληψης ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας επέστρεφε στην οικία του.

Μπαίνοντας σε αυτήν βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο διαρρήκτες οι οποίοι βρίσκονταν εντός αυτής.
Στην θέα του, οι διαρρήκτες προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή. Ο συνάδελφος μετά από καταδίωξη και συμπλοκή κατάφερε να ακινητοποιήσει έναν εκ των δύο δραστών.
Πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό γεωργιανής καταγωγής ο οποίος έφερε στην κατοχή του και κατσαβίδι.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Τ.Α. Ανάληψης όπου και κρατείται.
Πολλά συγχαρητήρια στον συνάδελφο μας, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία, υψηλό αίσθημα ευθύνης και παρά το ότι βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας κατάφερε και συνέλαβε έναν εκ των δύο δραστών.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Φυσική Ηγεσία να τιμήσει τον συνάδελφο για την εξαίρετη πράξη του



Πηγή ➤ aspapolice

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου