Σεβαστείτε τους συναδέλφους και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη τους.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σεβαστείτε τους συναδέλφους και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη τους.
Ουδέποτε έχω μπει στην διαδικασία αντιπαράθεσης με άλλους συνδικαλιστές από οποιαδήποτε παράταξη και αν προέρχονται.
Με τα συνδικαλιστικά δρώμενα ασχολήθηκα μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας με αποκλειστικό και μόνο σκοπό το καλό όλων και όχι το δικό μου.
Μάλιστα η εμπειρία μου από ήθος των συνδικαλιστών δεν ήταν και η καλύτερη αφού είχα διωχθεί από την υπηρεσία μου παλαιότερα επειδή τόλμησα να ψηφίσω αυτό που ήθελα και όχι αυτό που ήθελαν.....
Μετά από όσα είδα όμως τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να μείνω απαθής αφού το χειρότερο πράγμα είναι κάποιος να προσπαθεί να καπηλευτεί τις προσπάθειες σου και τον ιδρώτα σου.
Μαζί με το υπόλοιπο προεδρείο ξεκινήσαμε εδώ και 2 βδομάδες μία σειρά συναντήσεων με σκοπό την ενίσχυση της πόλης μας με προσωπικό αλλά και με οχήματα.Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε με τον Υπουργό μας κ.ΤΟΣΚΑ , με τον Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ.ΜΟΥΖΑΛΑ με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ ενώ ταυτόχρονα ενημερώσαμε με ανακοίνωση μας και με επιστολές προς όλους τους βουλευτές της πόλης μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της έλλειψης προσωπικού και ήδη κάποιοι ανταποκρίθηκαν και ξεκίνησαν τις αναφορές στην Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Ταυτόχρονα ήμασταν παρόν στην επιχείρηση της Ειδομένης ενώ επισκεφθήκαμε και όλα τα κέντρα κράτησης που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη μας ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα των προβλημάτων.
Ήδη η δέσμευση για ενίσχυση με αποσπάσεις υλοποιήθηκε αφού εκδόθηκε διαταγή ενίσχυσης της ΓΑΔΘ μέσω αποσπάσεων.
Δυστυχώς όμως διαπίστωσα ότι κάποιοι συνδικαλιστές οι οποίοι όχι μόνο δεν συμμετείχαν στις συναντήσεις και στις προσπάθειες αυτές αλλά προσπάθησαν να καπελώσουν την ένωση αιτούμενοι συνάντηση σαν παράταξη ανεπιτυχώς βέβαια , διατυμπανίζουν παντού ότι κατάφεραν την ενίσχυση της ΓΑΔΘ.
ΨΕΜΑΤΑ.
Μακάρι κύριοι συνάδελφοι να ήσασταν όντως ενωτικοί όπως διαλαλούσατε προεκλογικά για να υφαρπάξετε την ψήφο των συναδέλφων και να πηγαίναμε όλοι μαζί μπροστά το σωματείο μακριά από μικροσυνδικαλιστικές σκοπιμότητες.
Αλλά για εσάς είναι πάνω από όλα η παράταξη και τα αξιώματα.
Βέβαια το ψέμα και η κοροϊδία σας προς τους συναδέλφους φτάνει μέχρι και στην καπήλευση των συγχαρητηρίων και των 2 ημερησίων αναπαύσεων που έδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής σε όλους εμάς που συμμετείχαμε στην επιχείρηση της Ειδομένης.
Εκεί που δυστυχώς με 365 μέρες συνδικαλιστική άδεια δεν φιλοτιμηθήκατε να μας επισκεφθείτε ούτε μία φορά.
Συνάδελφοι θα συνεχίζω να προσπαθώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους συνδικαλιστές για το καλό όλων μας και για να κρατήσουμε ψηλά το αίσθημα συναδελφικότητας ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές.
Όσοι όμως βάζουν εμπόδια σε αυτήν την προσπάθεια και επιχειρούν να βλάψουν την Ένωση μας θα με βρουν απέναντί τους.
Διότι για όσους με γνωρίζουν εδώ και 20 χρόνια στο πεζοδρόμιο εγώ την λέξη ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ την λέω και την εννοώ.

Πηγή ➤ Απο την προσωπική σελίδα στο facebook του  Γιωργής Χατζόπουλου Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων Ε.Α.Υ.Θ

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου