Ο "Βλάχος απο την Καρδίτσα" κρύβεται πίσω από την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επιτυχία της ΔίωξηςΝαρκωτικών με το ρεσάλτο στο Βαπόρι των Τζιχαντιστών!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα από τα μεγαλύτερα φορτία ναρκωτικών χαπιών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που θα κατέληγε σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, κατέσχεσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ, σε συνεργασία με το γραφείο της αμερικανικής DEA στην Αθήνα.

Μετέφερε από την Ινδία φορτίο 26 εκατ. ναρκωτικών χαπιών, με παραλήπτες τους μαχητές του ISIS στη Λιβύη. Το χάπι τούς μετατρέπει σε αδίστακτες πολεμικές μηχανές

Υστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει σε γνώση των εμπλεκομένων υπηρεσιών, κατασχέθηκε χθες στο λιμάνι του Πειραιά κοντέινερ στο οποίο υπήρχαν περισσότερα από 26 εκατομμύρια οπιούχα ναρκωτικά χάπια.

Πληροφορίες ότι πίσω από την τεράστια επιτυχία των διωκτικών αρχών  της Ελλάδος είναι ο  «Βλάχος της Καρδίτσας»  ο μεγαλύτερος διώκτης ναρκοεμπόρων ,νονών και ποινικών με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του και που είναι ένα από τα καλύτερα μυαλά στη δίωξη παγκοσμίως!

Μπλόκο σε κοντέινερ γεμάτο με χιλιάδες οποιούχα χάπια συνολικής αξίας στη χονδρική 13.000.000 δολαρίων με τελικό προορισμό το Ισλαμικό Κράτος, έβαλαν τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών DEA.

Το φορτίο φέρεται να έφθασε την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι του Πειραιά από την Ινδία με τελικό προορισμό την πόλη Τομπρούκ της Λιβύης. Αμέσως τέθηκε σε παρακολούθηση και χθες το μεσημέρι έγινε η επέμβαση των αρχών.

Όταν οι αξιωματούχοι του ΣΔΟΕ άνοιξαν το κοντέινερ μήκους 40 ποδών, πίσω από τις δύο σειρές λευκών ειδών (έτσι είχε δηλωθεί επίσημα το φορτίο) εντοπίστηκαν εκατομμύρια χάπια Tramol και Tramadol των 225 ml που περιέχουν την ουσία τραμόλη, που περιέχεται στον Δ΄πίνακα της Δίωξης Ναρκωτικών για τα οποιούχα χάπια αξίας που ξεπερνά τα 13.000.000 δολάρια.

Σύμφωνα με «πηγές» του ΣΔΟΕ, το συγκεκριμένο φορτίο προοριζόταν για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Mεγάλο μέρος θα ριχνόταν και στη μαύρη αγορά, ενώ  το υπόλοιπο θα πήγαινε για χρήση των καμικάζι αυτοκτονίας του ISIS καθώς η συγκεκριμένη ουσία έχει,τη δυνατότητα να «αφαιρεί τη συνείδηση και το συναίσθημα!

Πηγή ➤ veteranos


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου