Σοκαριστική μαρτυρία ντοκουμέντο από Μετανάστη της ΑΦΡΙΚΗΣ στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικός που υπηρέτησε στην καυτή περιοχή της Ειδομένης, εξιστόρησε το απίστευτο περιστατικό που είδε μπροστά στα μάτια του πριν αρκετούς μήνες στη μεγάλη σκηνή της ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ!

Οι σκηνές ζεσταίνονταν με κανονικό σύστημα θέρμανσης πετρελαίου, το φαγητό σερβιριζόταν καθημερινά και οι μετανάστες απ την ΑΦΡΙΚΗ είχαν ''πιάσει'' τα καλά κρεβάτια και χαμογελούσαν και συζητούσαν δυνατά. Όταν ρωτήθηκε φίλος τους γιατί είναι τόσο χαρούμενοι, εκείνος απάντησε:

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι οι περισσότεροι απ τους ανθρώπους που φιλοξενούμε στα χοτ σποτ και στους πρόχειρους καταυλισμούς, ότι οι περισσότεροι απ αυτούς, ζουν καλύτερα απο εκεί που ήρθανε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε σωστά το πρόβλημα....

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου