Τσιγγάνα χτύπησε αστυνομικό της ΔΙΑΣ για να μη συλλάβει τον νταή φίλο της!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 38χρονος και η 19χρονη τσιγγάνα αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις οδηγίες των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους επιτέθηκαν

Σαν... μαινόμενη τίγρη χίμηξε πάνω σε έναν από τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να συλλάβουν έναν ομόφυλό της μια νεαρή τσιγγάνα στη Μυτιλήνη και τον χτύπησε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον! Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί και αυτή με χειροπέδες.

Το επεισόδιο συνέβη σε ένα δημοτικό χώρο στάθμευσης, όπου οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν 38χρονο και μία 19χρονη να κινούνται ύποπτα και προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Όμως, ο 38χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους και τους απείλησε βρίζοντάς τους. Την ίδια στιγμή, η 19χρονη επιτέθηκε σε έναν από τους  αστυνομικούς χτυπώντας τον για να αποτρέψει την σύλληψή του!

Τελικά, συνελήφθησαν και οι δυο και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία κατά περίπτωση για απειλή, εξύβριση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αντίσταση με την οποία οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου