ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ - Σύζυγος βουλευτή πουλάει… λουλούδια στη λαϊκή.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παρότι σύζυγος βουλευτή, ρίχνεται στον αγώνα για το μεροκάματο πουλώντας τα όμορφα λουλούδια της σε λαϊκές αγορές στην πατρίδα της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Σαμολάδου, σύζυγο του βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη, που είναι γεωπόνος στο επάγγελμα και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη παίρνει το φορτηγάκι της και πηγαίνει στη λαϊκή αγορά της Ελασσόνας και της Δεσκάτης Γρεβενών για να πουλήσει τα τριαντάφυλλα της.


Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι και μάλιστα απέκτησε έναν όμορφο γιο, την ώρα που ο μπαμπάς του ορκιζόταν βουλευτής!

Πηγή ➤ crashonline

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου