Είχαμε μια σκασίλα πως φωνάζει την κόρη του ο Φίλης.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μπορεί να μην έχουμε σχολεία ή δασκάλους, αλλά θα υπογράφουμε συμβόλαια τιμής από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο επειδή έτσι θέλει ο Νίκος Φίλης ή η διαβόητη επιτροπή που συνέστησε. Ο x-large υπουργός Παιδείας μας υποδεικνύει μάλιστα πως θα απευθυνόμαστε στα παιδιά μας.

Τέρμα το "βασιλόπουλο" και η "πριγκήπισσα".

Ο ίδιος μας πληροφορεί πως απευθύνεται στη δική του κόρη.Συγγνώμη αλλά χ3στήκαμε. Να καμαρώνει και να χαίρεται το παιδί του, αλλά ως εκεί.

Για τα δικά μας παιδιά και το πως θα απευθυνόμαστε σε αυτά, τι θα υπογράψουν το Σεπτέμβριο και τι ΟΧΙ, θα αποφασίσουμε εμείς.Κουμάντο στο σπίτι του να κάνει ο Φίλης και ο κάθε Φίλης.

Είναι πρωτοφανής αυτός ο ρατσισμός - φασισμός και πως τον καταπίνει αμάσητο ο ελληνικός λαός. Απορώ πως ανεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά του κάθε τύπου που πατάει την κοιλιά του και λέει ό,τι θέλει.

Η χώρα διαλύεται και ασχολούμαστε με τις ανοησίες του καθενός.

Κουτσοί, στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα. Φτάνει πια

Πηγή ➤ Freepen

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου