Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε γυναίκες «κομάντο» στη Θεσσαλονίκη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δυο γυναίκες, μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης και με την βία της αφαίρεσαν μια τσάντα. Ενώ στη συνέχεια τα έβαλαν και με έναν άλλο ένοικο της οικοδομής, αλλά ήταν άτυχες...

Χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, δύο γυναίκες ηλικίας 59 και 55 ετών, εισήλθαν σε οικία, με τη χρήση βίας σε βάρος ηλικιωμένης και στη συνέχεια αφαίρεσαν μία τσάντα.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή από  ένοικο της οικοδομής, τον οποίο απώθησαν όταν προσπάθησε να τις ακινητοποιήσει και τράπηκαν σε φυγή.

Ο συγκεκριμένος ένοικος όμως ήταν αστυνομικός  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης,  και τις ακολούθησε, τις ακινητοποίησε και συνελήφθησαν. Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα του συμβάντος.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου