Στρατιωτικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι έκαψε το αυτοκίνητο της πρώην φίλης του.



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στρατιωτικός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι έκαψε το αυτοκίνητο της πρώην φίλης του
Άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της πρώην φίλης του, πιθανότατα για λόγους εκδίκησης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 37χρονο στρατιωτικό, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμπεται για τα περαιτέρω στο Στρατοδικείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο 37χρονος πυρπόλησε το όχημα της 33χρονης…  το οποίο ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς και σβήστηκε από τους ίδιους με πυροσβεστήρα. Ένα 24ωρο αργότερα, ο άνδρας επανήλθε, βάζοντας ξανά φωτιά στο αυτοκίνητο – «στόχο».

Αυτή τη φορά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στον 37χρονο κι έπειτα από αναζητήσεις συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή ➤ enikos

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου