«Πλήρωσε» ακριβά το μπάνιο ένα ζευγάρι τους έγδυσαν κυριολεκτικά.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Με δανεικά ρούχα μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση.

 Μια οδυνηρή εμπειρία έζησε χθες το μεσημέρι στο Αρκούδι ένας 82χρονος αξιωματικός ε.α. και ιδρυτής μικρού πολιτικού κόμματος.

Ο Ζ.Γ. με την σύζυγό του Π.Σ. έφθασαν από την Αθήνα νωρίς το μεσημέρι με το αυτοκίνητό τους (toyota) στο όμορφο Αρκούδι, όπου σήμερα Κυριακή θα παρίσταντο σε βαφτίσια και την Δευτέρα θα αναχωρούσαν για Αθήνα.

Πριν καταλύσουν σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής, αποφάσισαν να απολαύσουν τη θάλασσα για να προλάβουν τον καιρό. Έτσι για να κερδίσουν χρόνο, δεν ξεφόρτωσαν τις αποσκευές τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα από το αυτοκίνητο και μετέβησαν στην παραλία που βρίσκεται μπροστά από μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Στάθμευσαν το ΙΧ τους περίπου 15 -20 μέτρα από παρακείμενη καντίνα, το κλείδωσαν και πήγαν για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Μετά από 15 λεπτά επέστρεψαν και τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: άγνωστοι είχαν ανοίξει το κλειδωμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του, τα πάντα: Συγκεριμένα οι άγνωστοι δράστες πήραν την βαλίτσα με όλα τα ρούχα του ζευγαριού και το νεσεσέρ που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα καθώς και τα δύο  σακ βουαγιάζ στο πορτ μπαγκάζ. Δεν άφησαν ούτε τις γόβες της γυναίκας που βρίσκοντα σε ξεχωριστό κουτί! Στα σακ βουαγιάζ υπήρχαν χρήματα (περίπου 1.100 ευρώ, χρυσαφικά αξίας,πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και φάρμακα).

Το ζευγάρι  στην εικόνα του ανοικτού αυτοκινήτου και με τα υπάρχοντά του να έχουν κάνει «φτερά», έπαθε σοκ.

Στην περιοχή έφθασαν άνδρες του ΑΤ Βαρθολομιού, οι οποίοι έκαναν μια μικρή έρευνα στην γύρω από το αυτοκίνητο περιοχή, χωρίς όμως αποτελέσματα.

Ο Ζ.Γ. δανείστηκε ρούχα για να μεταβεί στο ΑΤ για κατάθεση.

Πηγή ➤ patrisnews.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου