Σκηνές από αστυνομική ταινία στην Καισαριάνη!Αδίστακτοι κακοποιοί οπλίσμενοι με καλασνικοφ - λήστεψαν χρηματαποστολή!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Καρτέρι είχαν στήσει κακοποιοί οπλισμένοι σαν αστακοί σε χρηματαποστολή στην Κασαριανή.

Στόχος των ληστών ήταν η χρηματαποστολή τράπεζας. Μόλις το θωρακισμένο όχημα έφτασε στον αριθμό 125 της οδού Εθνικής Αντιστάσεων και ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων της χρηματαποστολής κατέβηκε από το όχημα με τα χρήματα οι δυο ληστές του επιτέθηκαν.

Ο ένας κρατούσε καλάσνικοφ και ο δεύτερος πιστόλι. Ο υπάλληλος της χρηματαποστολής αναγκάστηκε να τους δώσει τα χρήματα. Οι δράστες τα άρπαξαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το γεγονός ότι οι δυο ληστές φαίνεται πως βρήκαν καταφύγιο στην πανεπιστημιούπολη κινητοποίησε και την αντιτρομοκρατική καθώς στο παρελθόν ο χώρος έχει χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για τη διενέργεια επιθέσεων…

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου